Support

 

professionele en beschikbare ondersteuning

Support
U bent verzekerd van professionele en beschikbare ondersteuning. We hebben immers meer dan 11 jaar ervaring. Onze dienstverlening draait altijd gewoon door. Bij geplande afwezigheid wordt altijd voor vervanging gezorgd.

Zijn er technische problemen buiten ExployConnect, dan treden we in contact met uw afdeling automatisering om uw verstoring zo snel mogelijk te doen oplossen.

Support is voor ons pro-actief. Als u een storing heeft en ons niet belt, omdat de locale beheerder toevallig een vrije dag heeft, dan bellen wij u toch - en dat vaak al met de oplossing in de hand. Even inbellen en het probleem is de wereld weer uit.

Moeite met bancaire, danwel Equens formulieren. Tijdens werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur staan we er voor u. En als het eens wat eerder of later is, dan helpen we u natuurlijk gewoon ook.

U wilt weten of ExployConnect ook voor uw organisatie een oplossing kan zijn. Wij informeren u verder graag persoonlijk over alle mogelijkheden. Neem nu direct contact op of lees eerst nog even meer over Exploy.

 

 


Homepage

VEILIG    CORPORATE PROVEN    FLEXIBEL    ERVAREN    NO NONSENSE    UITSTEKENDE SERVICE

Copyright (C) 1999-2015 Exploy BV. All rights reserved. disclaimer