Implementatie

 

ExployConnect is snel te implementeren.

Exploy implementeert Exployconnect in principe altijd zelf. In nauw overleg met u, uw contactpersoon en uw automatiseerder. De contactpersoon is steeds op de hoogte waardoor beheer geborgd blijft.

Over de doorlooptijd bij complexe, danwel compleet nieuwe aansluitingen is iets zinnigs te zeggen nadat we een intake/analyse hebben gedaan. Relatief eenvoudiger implementaties (met bijv. 3 rekeningen, 2 hostsystemen) kunnen in een week worden gedaan. Tijdens de kennismaking bekijken we de huidige situatie (o.a. wijze van communicatie nu, frequentie, inhoud, naamgeving, verantwoordelijkheden, beheer, benodigde contracten) en bespreken de mogelijkheden om tot een ideale situatie te komen. Duurt afhankelijk van de complexiteit een half tot zo'n anderhalf uur.

Daarnaast zijn we afhankelijk van de planning vanuit bijvoorbeeld de bank.

Bij nieuwe aansluitingen kunnen we u helpen keuzes te maken bij het opzetten van de structuur. Eigenlijk tot en met de overdracht aan uw functionele en/of meer technische beheerorganisatie, inclusief assistentie bij het invullen van alle benodigde bancaire contracten.

Na de intake/analyse maken we voor u graag een offerte met daarin een voorstel over het implementatie traject.

Door goede afspraken te maken en te optimaliseren verkorten we voortdurend de doorlooptijd.

Voor een nieuwe Ing Ftp Service implementatie, met twee postbankrekeningen, en twee hostsystemen ligt de implementatieduur (let wel: dus niet alleen de installatie) op drie dagen netto. Enige wat u doet is faciliteren en toekijken hoe het gaat werken. Uiteraard moet er her en der dan niet al te veel tegen zitten.

Oke, geimplementeerd, en dan? Support ...

   
 INTAKE/ANALYSE VOORSTEL/OFFERTE UITWERKING/MAATWERK TEST INPRODUCTIENAME NAZORG SUPPORT

 

 


Homepage

VEILIG    CORPORATE PROVEN    FLEXIBEL    ERVAREN    NO NONSENSE    UITSTEKENDE SERVICE

Copyright (C) 1999-2015 Exploy BV. All rights reserved. disclaimer