Latest

 

Laatste nieuws voor u ...

maart 2015:
- Converter, de spin off van onze Corporate Payment Hub ExployConnect, heeft zich de afgelopen twee jaar uitermate goed en stabiel bewezen als Vendor Financing Hub. Projectmatig is een veilige interface gelegd vanaf de verschillende internationale Accounts Payable systemen (SAP en Oracle) naar de centrale verwerking. Na ophoging (Bloomberg connectiviteit) worden de facturen geautoriseerd en STP doorgezet naar ING en Citi Bank. Het systeem is SOX compliant.

We zijn er trots op hiermee partner te zijn van Liberty Global. De samenwerking is zojuist verder onderstreept door het afsluiten van een nieuwe SLA voor nog eens drie jaar operationele ondersteuning en ontwikkeling.

Ook ExployConnect draait zeer stabiel. Afgelopen jaar werd een uiterst flexibele autorisatie ontwikkeld. Meerdere handtekening vanuit gelijke of verschillende groepen, op basis van limieten, gescheiden voor incasso of betalen. Wederom zijn we erin geslaagd alle klant wensen om te zetten in werkende oplossingen.

Na een heel lange zoektocht hebben we eindelijk de gewenste uitbreiding gevonden in Brian Verloop. Na 6 jaar Stater NV gaat hij de uitdaging aan bij Exploy als Senior Software Engineer. Naast onwikkeling zal Brian ook gewoon support leveren op Converter en ExployConnect. De webversie komt er eerdaags dus aan. Heeft u nog wensen? Laat het nu gerust horen.

 

 

 


Homepage

VEILIG    CORPORATE PROVEN    FLEXIBEL    ERVAREN    NO NONSENSE    UITSTEKENDE SERVICE

Copyright (C) 1999-2015 Exploy BV. All rights reserved. disclaimer