ExployConnect
  voor automatische incasso's, betalingen en ontvangstverwerking
gmu / verwinfo / mt940 / clieop03 / freeformat / 20022 / Paymul / conversies / routering

ExployConnect
ExployConnect is een veilige, corporate proven filetransfer interface ter volledige automatisering van zowel het externe als het interne proces van versturen en ontvangen van betalingsverkeer gerelateerde bestanden, geoptimaliseerd voor grotere hoeveelheden en regelmatige uitwisseling.

Vanuit en tot in uw bedrijfsapplicatie(s). Ook is het prima mogelijk ExployConnect als additionele oplossing te kiezen, bijvoorbeeld voor alleen uw inkomende verkeer aansluitend op een andere payment hub.

Binnen ExployConnect wordt gebruik gemaakt van stromen (bij andere applicaties bijv. flows genoemd). Een stroom wordt gekenmerkt door een groep rekeningen, het type transactie de bron en de bestemming.

Door het geringe onderhoud eraan is ExployConnect geliefd bij technisch beheerders van grote en kleine bedrijven. ExployConnect is zeer flexibel in te richten en superieur op het gebied van routering en bewerking van inkomende bestanden. Binnen ExployConnect is klantspecifiek maatwerk mogelijk.

Alle sessies worden uitgebreid terugtraceerbaar gelogd. Er vinden bestandsinhoudelijke controles plaats. Bestanden worden gearchiveerd. Standaard schoont ExployConnect de data omgeving voor wat betreft bron- en logbestanden niet!

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

Meer over ExployConnect: de features ...

 

 


Homepage

VEILIG    CORPORATE PROVEN    FLEXIBEL    ERVAREN    NO NONSENSE    UITSTEKENDE SERVICE

Copyright (C) 1999-2015 Exploy BV. All rights reserved. disclaimer